tisdag 5 juni 2012

Fotografering

Efter en hel del röjande i helgen så har fotografen nu varit här och fotat vårt bo. Så skönt att det är gjort. Nu kan vi andas lite. Vi var nog ganska nära väggen i söndags tror jag, och igår när maken lyckades dissekera vår fläkt för att sedan knappt få ihop den. Dessutom togs den isär för att byta glödlampor i den. Men det slutade med kortslutning i hela köket och vi hade fel lampor hemma. Så ingen lampa blev bytt. Haha! Samtidigt hade vi en övertrött bebis som vi dumpat på varddagsrumsgolvet som började gorma. Men imorgon är det ju röd dag och då får jag ha maken hemma. Tjohoo!! Kanske får vi äta middag ihop till och med?!

Lite typiskt var det att årets skyfall bestämde sig för att gå av stapeln precis när det skulle fotas, så det där fina eftermiddagsljuset vi brukar ha i lägenheten var liksom kvar ovanför molnen och inte i vardagsrummet. Lagom till att fotografen hittat ut ur huset tittar solen fram en snabbis igen. Bra timing!

2 kommentarer:

Familjen Hallman sa...

Det är bara bra om bilderna inte blir allt för bra, för då blir alla som ser den i verkligheten tokiga och budar som bara den!! :-)

S sa...

Familjen Hallman: Du tänkte så. Smart! Hoppas att det fungerar på det viset.