onsdag 13 januari 2010

Ännu ett bevis

Jag har fått ännu ett bevis på att jag inte ska låta mina barn vara i närheten av Teletubbies. Jag har alltid tyckt att Teletubbies verkar otroligt konstigt och nu ska jag aldrig introducera det för eventuell avkomma.

4 kommentarer:

Världen enligt J. sa...

*Hahaha* Det är bara vad du tror, lita på mig! När man efter 6-8 månaders konstant sömndeprivation inser att man kan finta bebisen med Teletubbies och själv slumra i soffan bredvid...gissa vad som händer då? Här blev La-la, Po, Dipsy och Tinky winky nästan som familjemedlemmar till slut. De har följt med på semestrar, de har tröstat i magsjukor - och det har blivit nedkräkta otaliga gånger.

S sa...

J: Nooooo!!! It will never ever happen!

Jag vill finta med något annat i såna fall. Jag vill inte höra "Grytlappar" i huvudet dagarna i ända...det går inte. Nej, nåt annat. Molly?

Viktoria sa...

Jag är nog böjd att hålla med J och jag är inte ens förälder. Innan vi får besök av Edvin (2 år) nästa gång så ska jag investera i en ny CD med Teletubbies. Matro är målet.

S sa...

Viktoria: Nä. Det MÅSTE finnas andra tillvägagångssätt. Mina föräldrar fick matro och då fanns inte Teletubbies. Jag vägrar. Jag ska inte! Jag hittar på något annat.