måndag 4 oktober 2010

Shoppa loss nu!!

Första oktober har passerat och det betyder att Rosabandet är till försäljning. Så ut och shoppa! Shoppa även morötter och andra varor hos ICA för att stödja insamlingen till en av de mest fruktansvärda former av sjukdom man kan drabbas av. Bilden har jag tagit från en riktig kämpe! Läs hennes blogg här. Jag förstår inte hur hon kan vara så positiv, mitt i allt...

Jag har shoppat två band. Men inte för att jag behövde två, utan för att dom kostar ingenting och 24 kr av 25 går till bröstcancerforskning. Det är BRA!

Så kom igen. Shoppa loss!!

3 kommentarer:

Ponder sa...

Ja, handla Rosabandet! Men alla rosa varor tycker jag ni kan hoppa över och istället skänka pengar direkt till cancerfonden. (Blir så irriterad att företag använder det som ett sätt att få sälja mer, ibland höja priset och sen bara skänka en yttepytte liten del till rosabandet!)

Omentjej sa...

Yes yes, med två cancerdrabbade föräldrar shoppas både rosa & blå band i den här familjen. Utrota cencermonstret!

S sa...

Ponder: Ja, du vet ju vad jag skrev på din blogg. Jag tycker som sagt att om man ändå ska handla morötter kan man lika gärna handla de rosa. Men inte köpa rosa morötter om man inte är sugen på morötter. Då är det bättre att köpa ännu ett rosa band!

Omentjej: Ja, mustaschen köper vi här. Flera stycken!! Jobbig med två cancerdrabbade föräldrar för övrigt...