tisdag 18 november 2008

Makarna Strandberg

Nog är det väl ändå konstigt att den pensionerade mannen Lars-Göran Nordström får jobb som VD på Posten och lyfter en lön på 900 000 kr i MÅNADEN, samtidigt som han har lite styrelseuppdrag och därmed får ca 1,5 miljon per år för det uppdraget. Han får även en pension på 5 miljoner per år i fem år från sin gamla arbetsgivare Nordea.

Samtidigt som denna man drar in pengar som han inte ens nästan kan göra sig av med, sitter Hans och Margit Strandberg i en riktigt liten håla som är i behov av lantbrevbäring. De får ca 6500 kr var i månaden, utbetalade i form av pension. De är gamla, halta och lytta, de har ingen dator av förklarliga skäl men får räkningar som alla andra. -tack vare lantbrevbäringen. Det är även tack vare lantbrevbäringen som de idag kan betala de stackars räkningar som pensionen ska betala.

Då beslutar posten att lantbrevbäringen ska tas bort. Det är för dyrt. ÖH?? Den pensionerade mannen i form av VD har fortfarande nästan en hel miljon i lön per månad. Nog måste man kunna kapa den lönen ganska rejät och kanske prioritera om? Eller?

Inga kommentarer: