söndag 28 september 2008

Dagens fråga.

Hur lång tid tar det för en badrumsmatta att torka egentligen? Fler än tre dagar är väl onödigt länge va?

2 kommentarer:

Samuel sa...

även om det rent tekniskt är en dag för sent så kan jag berätta hur jag brukar torka min badrumsmattor(det är bara folk med dålig självkänsla som har mer än en och folk med bra ekonomi som har mer än 2). Jag måste centrifugera dom flera gånger. har man inte tid med det måste man krama ur den jätte hårt. sen om man inte har ett torkskåp så får man hänga upp den på handduksvärmaren. har man ingen sån så får man nog sitta med hårfönen. ett alternativ kan man ju ställa sin bara bara dator på den blöta mattan för att få upp hastigheten i torkprocessen. följer man inte dessa tips kan det nog lätt ta en vecka.

S sa...

samuel: Jag förstår! Schysst med tips till nästa gång. Vi tillhör nog kategori 2 faktiskt. De rika, för vi har fler än 2, dessvärre matchade de inte våra handdukar och badlakan...

Att ställa sin bärbara dator på känns som nytänkande. Innovativt och vågat. Men även om mattan torkar kanske datorn tar stryk, vilket känns onödigt.

Centrifugerade tre (på riktigt) gånger, hjälpte föga. Torkskåp saknas, handduksvärmare saknas. Hårfönen slog mig aldrig. Nästa gång, då!