söndag 13 juli 2008

Krash booom bang!

Nu har jag åkt varmluftsballong! Världens största varmluftsballong faktiskt. På riktigt. Det var helt fantastiskt där uppe i skyn. På någotvis heligt. Alldeles, alldeles tyst. Det enda som gjorde att vi tog oss framåt var vinden. Jag såg den ena förorten efter andra passera under oss innan självaste storstan fanns att beskåda.

Alby, Huddinge, Flemingsberg, Årsta, Söder.

Landningen var på Gärdet. Långt ifrån smidig och skön. Det var för mycket vind så vi BRAKADE i backen. Bara för att titta upp ur korgen och se två andra ballonger, i färd med att landa oss. I princip. Jag lyfte på kjolen, blottade trosan, skyndade ur korgen och försökte ta skydd. Den ena landade precis framför, den andra...den landade inte. Vad vi såg. Den knäckte trädtoppen av ett träd där på Gärdet och medan passagerarna slängde kvisar till höger och vänster fortsatte korgen uppåt igen. Det talades om landning på Lidingö. Kanske?

Vi blev sedan döpta i champagne och fick ostbricka som snacks. Tillsammans med vindruvor, champagne, cider, thé och Pucko. Bra gjort Upp & Ner, bra gjort!!

Inga kommentarer: