måndag 30 november 2009

Lista

Nu har jag skrivit ner en lista till storhandlingen imorgon. Det blir mannen som får åka den här gången. Som omväxling. Ganska skönt faktiskt. Vi brukar plocka med grannarna också, så helt ensam är man ändå inte!

Jag har till och med gjort listan i kategorier. Frukt och grönsaker i en egen klump och mejerivaror i en klump och så vidare.

Allt för att han kanske kan tänka sig att åka dit igen, utan mig som sällskap.

3 kommentarer:

Charlie Truck sa...

Vi handlar alla matvaror på nätet sedan nästan 10 år tillbaka. Tar en halvtimme för en veckohandling och någon annan bär kassarna till dörren! Undrar hur många timmar stormarknadstid vi sparat. Tyvärr är kanske Stockholm för stort (geografiskt) och glesbefolkat för att det ska löna sig som affärside.

Miriam sa...

Du skulle ju haft en karta över mataffären och skrivit upp varorna liksom i rätt ordning. Vore inte det fiffigt?

(tycker det lät rätt ambitiöst att skriva dom i kategorier också)

S sa...

Charlie Truck: Oj, i 10 år! Det går att handla på nätet här också, men kostnaden för att få det hemkört är ganska dyr. Antar att konkurrensen inte är tillräckligt stor ännu...

Det finns även koncept där man får färdiga recept och rätt matvaror till dessa hemkörda. Men jag tycker fortfarande inte att det är riktigt värt det.

Men jag är sugen på att prova.

Miriam: Jag tänkte till en början att jag skulle skriva gruppvis, i den ordning butiken är "uppbygd", men då blev lite VÄL ambitiöst.

Han måste ju få tänka själv också!