lördag 7 november 2009

Lördagkväll

Oppigårds, hemmatillverkad pizza och egenhändigt tillagad pizzasallad.

Det ni!

(Uppdatering: Jag klarade inte av att äta pizzan. Ibland, när jag steker köttfärs kan jag bli så vansinnigt äcklad. Det blev jag idag och nu gick pizzan inte att äta.)

7 kommentarer:

Viktoria sa...

Nej men så trist att det inte blev smarrigt! Eller mer att du inte tyckte det blev smarrigt. Jag känner igen det där, särskilt då man själv lagar maten.

fia sa...

Vad förargligt.

S sa...

Viktoria: Mycket trist! Det är precis när jag har stekt köttfärs. Alltid köttfärs. Å det är så äckligt.

fia: Mmhmm!

Ponder sa...

Ja fy, den där kadaverlukten är vidirig (och jag som inte äter kött är ruskigt känslig för det där). Det har gått så långt att jag helst inte är hemma när maken lagar kött...
Tråkigt att du inte kunde äta när du lagat och fixat. Du kanske skulle testa quorn- eller kycklingfärs istället?

S sa...

Ponder: Kadaverlukt??! Är det det det är. (Öh, ska man skriva så där?)

Äckligt är det iaf. Jag gillar köttfärs, men ibland funkar det bara inte.

Ponder sa...

Ha ha, det är ett sånt där hemsnickrat ord igen (fråga Viktoria om dom ;)), tror inte det finns med i SAOL om jag säger så. :D

Min högst personliga teori är att det är fettet i köttet/köttfärsen som är på gränsen till härsket. När man sen värmer på det sprids lukterna med värmeångan liksom.

S sa...

Ponder: Nu vet jag inte om jag tappade bort dig någonstans, men vilket ord finns inte med i SAOL? Kadaverlukt?

Jag menade tre "det" efter varann. Det ser ju inte riktigt riktigt ut!