måndag 15 november 2010

Dagens fotbollscitat

"17 år senare har jag fem Guldbollar och två till där hemma som förhoppningsvis ligger och sover."



Gud så söt han är, Zlatan!

8 kommentarer:

F. Timeus sa...

Kvällen med strålande tacktal! Och jag håller med dig - man önskar man kunde sagt nåt sånt själv nån gång...

Ivana sa...

Försöker du reta upp mig? :)

S sa...

Fredrik: Jao..eller?!

Ivana: Nej, nej! Men han var ju söt när han sa det där? Har du något emot honom, eller att han gjorde mål häromdagen? Jag försöker inte göra dig upprörd, bara förstå..!

Ivana sa...

Haha nu när jag tänker efter så inser jag att min blogg inte riktigt har belyst mitt enorma hat för den där mannen. Självklart hade du inte en aning om det. Men jo, jag tål honom inte. Du vet, gå från Inter och bete sig som ett svin funkar inte alls för en galen Intersupporter som jag. :)

S sa...

Ivana: Jag kan förstå om du inte tål att han lämnar Inter. Men beter sig som ett svin? (Gör mål?!) Utveckla!

Ivana sa...

Nej, nej, mål ska man göra även om man går till en annan klubb. I vanliga fall så har en spelare bara bra saker att säga om sin förra klubb, sunt förnuft heter det. Zlatan vill alltid leka speciell så han började säga att det var endast tack vare honom som Inter hade vunnit ligan och att han lämnade Inter för de inte alls var bra utanför Italien.

Det var samma år som Inter spöade skiten ur hans Barcelona och vann hela Champions League. Jag tål inte människor som antyder att fotboll handlar om en enda spelare. Zlatan skulle omöjligt kunna göra mål om det inte vore för ett helt lag som står bakom och jobbar ihjäl sig för att spela fram de fina bollarna till honom.

Han är helt enkelt grymt osympatisk och stundtals oerhört förolämpande. Till slut är inte ett sådant beteende det minsta charmigt. :)

S sa...

Ivana: Det låter som en ytterst otrevlig person. Men jag gillar honom ändå. Han är härligt kaxig!

Däremot är det SJÄLVKLART att ingen spelare, oavsett talang kan ta åt sig hela äran om det går bra för laget. Det är ju ett helt lag tillsammans!!

Jag kan också tycka att han är ljummen ibland, men jag tycker att inställningen hos honom har ändrats lite på slutet, i alla fall när det gäller landslaget.

Som sagt, jag gillar det kaxiga, men med det kan det även komma ut en del skit som jag inte accepterar.

Ivana sa...

Du har så rätt så. Önskar att han inte hade krossat mig hjärta så mycket för jag tycker ju egentligen att han är en magiker på plan!