fredag 4 april 2008

Carina Berg

Har just tittat på TV. Det var ett tag sedan som jag tittade på TV för att jag skulle se på ett program. Zappande har jag utfört, men det känns som att det också var ett tag sedan. Den som kan rätta mig i frågan är P. Mitt TV-tittande har i alla fall eliminerats i och med flytten.

Det jag vill ha sagt är att jag just tittat på "Berg flyttar in". Jag tycker att Carina Berg kan vara riktigt rolig och fastnade för henne när hon arbetade på P3. Ibland är hon alldeles för mycket, men ofta väldigt genialisk. Hon är rapp, snabbtänkt och härligt sarkastisk! Med ett ständigt leende. Hon passade aldrig in i Förkväll, det där märkliga programmet som TV4 ödslade pengar på för något år sedan. Eller kanske var hon den som fick programmet att komma upp i nivån 'Nästan okej'??

Men VARFÖR satt Lasse Berghagen i finbyxor och finskor och åt frukost, under en morogonrock?? Det är faktiskt jättekonstigt.

1 kommentar:

Anonym sa...

ja, det är JÄTTEkonstigt. eller är det så man använder en morgonrock, det kanske är vi som är konstiga, lite snuskiga... jag vet inte
/Maradona