måndag 16 februari 2009

Årsstämma för 2008.

Ikväll har vi varit på vår första årsstämma med bostadsrättsföreningen. Medelåldern i föreningen är nog närmare 95 år och den ena hörde inte, en annan bara gnällde, en tredje kunde inte släppa en fråga och ytterligare en satt och nickade med huvudet. Vare sig han höll med eller inte. Nickade gjorde han!

Vi fick även lära oss att den förra styrelseordföranden satt på sin post i endast 30 år. Tills för ett år sedan, då fick en yngre förmåga ta över stafettpinnen -Tack och lov! Vi verkar tillhöra en riktigt bra förening faktiskt. Första året vid ordförandeposten och med en ny styrelse så har man lyckats med ett plusresultat. Annars har föreningen tydligen alltid gått lite minus. Undra varför ingen reagerat? Aja, vi funderar på att bli en del av den där föreningen på något vis. Vore intressant faktiskt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Med risk för att låta hemsk nu men tänk er för både en och två gånger. Det är ett tufft jobb och innebär väldigt mycket personligt ansvar. För visst tänkte ni på att gå med i styrelsen? Eller fattade jag det fel?

S sa...

Viktoria: Vi tackade nej den här gången eftersom vi varken har tid eller ens nästan har hunnit säga hej till en granne.

Så vi tänker i ett år till!

Anonym sa...

Klokt :)