måndag 19 maj 2008

Britney Spears

Stackarn. Kan inte vara lätt att vara hon.

Människan har precis börjat ta sig tillbaka (verkar det som) och då börjar alla genast spekulera i vem hennes nya partner är och om hon inte är gravid ändå. Nu har hon tydligen åkt på semester till Costa Rica med sin pappa och hennes agent. Så självklart parar dom ihop henne och agenten. Det vore ju faktiskt knasigt om de parade ihop henne och pappan. Så hon och agenten, de är nog ett par nu faktiskt. De solar ihop, så det är faktiskt väldigt troligt att de har ihop det.

Känner ni inte det själva? Så fort ni varit på stranden med en person av motsatt kön (alternativt samma kön), så är ni tillsammans. Antagligen har ni skaffat barn ihop också. För man kan inte vara kompisar, eller arbetskamrater, som har kul ihop. Nädå. Man är tillsammans och man är havande.

Ni kan läsa den fantastiska artikeln på Expressen.

Hon får ju inte en chans att ta sig tillbaka till ett hyfsat normalt liv. (Hur normalt det nu är med världsturnéer och ofantligt mycket pengar?! Ett gäng hus och en och annat schysst bil. Plus ett korkat ex. Fast det med ex:et kan väl i och för sig många identifiera sig med antar jag). Folk är på henne HELA tiden. Stackars!

Jag hoppas för hennes skull att hon inte lider av pollenallergi i alla fall. Bara för att spä på det hela. Förstå om hon går omkring med röd näsa också, eftersom hon snytit sig för mycket. För DET, det vet jag hur det känns. Och det unnar jag ingen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

uh, expressen gör allt för att stilla sina kändiskåta läsares begär.

S sa...

rana: ja, sannerligen! men ibland, när hjärnan måste luftas från arbetets krav och måsten och kroppen längtar efter ett gott skratt, då kan man besöka dessa märkliga sidor.

men man får inte glömma bort att granska kritiskt!