tisdag 13 maj 2008

Larsson. Henke Larsson.


Så roligt!! Men ack så konstigt, att han åter är med i landslagstruppen. Jag hoppas innerligt att han tar sig in i startelvan också. Jag hoppas att han blir en given spelare, självklar. Jag gillar Henke. Men jag hoppas också att han levererar när han behagat att tacka ja till spel i EM. Snart är det dags för avspark!!

4 kommentarer:

Marcus sa...

Så konstigt, men så roligt! :)

Blir det han och Zlatan på topp och Elmander som avbytare nu? Eller tar Elmander plats i startelvan? Eller varför inte tre forwards?

S sa...

marcus: Rami Shaaban.

(men jag tror Henke blir bänknötare första kvarten. Då kommer alla tro att Elmander är given i startelvan. Men det är egentligen bara ett spel för galleriet. Men tre forwards vore nog någonting för Lasse att överväga. Jag längtar snart ihjäl mig till detta EM. Sverige slår ur underläge. Förväntar mig att alla matcher är lika spännande som när IKSU tog SM-guld 2008. Minst.)

Unknown sa...

Jag längtar också IHJÄL mig! Hockey är jätteroligt!! När är det? Brukar det inte vara på vintern?

S sa...

philip: jo, men inte VM. Det är alltid på våren.

Även NHL-slutspelen. Det gör att svenska spelare som spelar i lag som åker ur NHL-slutspelen ofta ansluter till VM-truppen. Om så önskas av lagets ledning. För att "toppa" laget lixom. Lite så som Ragnar snart gör, inför slutspelen i Liljeholmshallen.

Men nu vet ju jag att du bara driver med oss.