onsdag 1 april 2009

Middagstips!

Rotfrukter och korv i ugn

Olika rotfrukter och korv med sting, använder jag mig av. Plus olja och salt, peppar och timjan. Hacka och rör runt. Sist på med korven i mindre, men ganska stora bitar.

Ugnen på 225 grader i 25 minuter.

Klart!

Vi brukar ha aioli till, men idag tror jag inte att vi har någon. Så då får det väl bli utan.


4 kommentarer:

Viktoria sa...

Mums!

Jag är lite av en korvfantast och nya kombinationer är alltid välkomna! Den här tror jag bestämt att jag måste testa.

S sa...

Viktoria: En riktig höjdare och den tar inte lång tid alls att skapa. Dessutom sköter den sig själv i ugnen!

Ponder sa...

Mums! Har aldrig gjort just den varianten med korv, men det ska helt klart prövas. Gillar mat som sköter sig själv.

S sa...

Ponder: Ja, helst skulle man vilja att den hoppade in i ugnen av sig själv också...