söndag 26 april 2009

T chockar igen!

Bästa T borde ta en tjänst på underrättelsetjänsten. Hon borde inte söka lärarjobb och dyligt i alla fall. Nu har hon rotat fram en ny nyhet kring det här med Solhavre som jag nämnt tidigare.

Ja, jösses. Läs här.

6 kommentarer:

Ponder sa...

Vill jag verkligen veta...? Får fundera över natten och ta ett beslut i morgonbitti!

S sa...

Ponder: Lika bra det, för annars får du mardrömmar. Men jag anar att jag fortsätter att dricka eländet.

tii sa...

Jag ber om ursäkt för tidigare missvisande info. Borde kollat källan innan jag spred min nyvunna kunskap. Jag och min vän bedömer hemsidan och den nya kunskapen som trovärdig, och då vi inte kan hitta något om fisken måste vi tro på detta. Tills nåt nytt uppkommer vill säga. Jag känner kallet att lösa detta minst sagt äckliga mysterium. Utredning pågår.

Det ska tilläggas att jag fortfarande dricker solhavre, men med ett högt pris. Mina mentala bilder plågar mig när jag häller solhavren i kaffet på morgonen. Till dessa bilder tillkommer även en röst. Den har hittills sagt "fisk, fisk, fiisken". Imorgon kanske den säger "BÄÄÄ" istället. Spännande.

Världen enligt J. sa...

Urk, det lät inte gott.

Ponder sa...

Jag har svårt för att tro på det där eftersom det helt saknas källhänvisning... Men visst, någonstans måste ju D-vitaminet komma ifrån, och varför inte ull? :)

S sa...

tii: hmm...

J: Nu tycker jag att du verkar petig i maten! ;)

Ponder: Jag har också svårt att tro på det. Jag sväljer fortfarande med ett leende på läpparna. Vi äter ju kofta ibland också!?