fredag 24 april 2009

Så ska det låta

Synd att Samuel inte fick plocka fram sitt riktigt rätta jag i Så ska det låta ikväll. Han är så grym och han fick sjunga alldeles för lite. Men alla andra var ju också bra. Men Samuel skulle ha fått sjunga ännu lite till.

6 kommentarer:

Samuel sa...

haha så sjukt frikyrkligt. jag råkade också se det. men dom sjöng så långa sånger så det blev ju inte så många sånger. men det kändes som att gabriel fors var tvungen att visa att han också kan. haha

S sa...

Samuel: Hela programmet var frikyrkligt, förutom Caroline då. Hon gillar jag dock! Problemet med Gabriel är att han har hybris. Gillar'n inte.

Jag gillar Samuel. Jag vill att han ska göra något stort, okyrkligt, souligt. Tjäna pengar på sin röst på riktigt och vara ödmjuk på ett oödmjukt sätt.

Viktoria sa...

Samuel for president!

Han var ju klart bäst. Så jag håller med dig S, synd att han inte fick sjunga mer. Han hade fått sjunga alla låtar för mig. Lätt!

S sa...

Viktoria: Ja...

Samuel sa...

fast caroline har ju jobbat sig in i det frikyrkliga om man ska tro på dagen. Men Samuel måste hitta bättre låtar om han ska bli nått annat än en frikyrklig cover artist. så är det.

S sa...

Samuel: Jaha! Vi har inte Dagen. Fick det i present, men så länge vi renoverar har vi inte tid med tidningen. Så det får bli till hösten!

Jag håller med. Han måste hitta riktigt bra låtar. Det var det jag menade med okyrkligt, souligt. Tjäna pengar. I kyrkan tjänar man inte pengar på att sjunga. Det gör man gratis, alltid. Aldrig tacka nej. Jag gillar att han är ödmjuk, men han borde bli lite mindre ödmjuk och ta för sig. Jag tror att han kan!