onsdag 19 augusti 2009

IKEAbesöket

Jag trodde verkligen inte att någons kulle bli speciellt avundsjuk på mitt IKEAbesök under gårdagen. Verkligen inte! Garderobsinredning är inte speciellt uppeggande. Matlådorna var slut och återkommer till butiken v.37. Knivsatsen till lådinsatsen var slut. Ja, det var som det brukar kunna vara på IKEA helt enkelt.

4 kommentarer:

Omentjej sa...

Jag får lätt panik av alla olika kombinationsmöjligheter och blir plötsligt maniskt intresserad av tvålkoppar och badrumskorgar för att slippa ta ställning. =D

Världen enligt J. sa...

Bara tanken på en ordentlig garderobsinredning...eller ännu hellre en walk in closet...

Och med 26 mil till Ikea framstår en Ikeautflykt som paradiset :)

Ponder sa...

IKEA är verkligen inte min favoritaffär nu för tiden... fast det har den nog aldrig varit, när jag tänker efter. Jag skickar alltid min sprinschas, a.k.a. maken du vet, med en lista på det jag vill ha.

S sa...

Emma: När man åker till IKEA med maken finns inte utrymme för att titta på annat än man åkte dit för. Man åker inte till IKEA med maken och strosar...då har man en make som är sugen på skilsmässa innan man är ute i bilen igen!

J: Jo, det klart. En walk in closet kunde man ju bli avundsjuk på! Vår garderob kan man nog komma att kunna gå in i, men då blir det fruktansvärt trångt!

Ponder: Sedan jag har flyttat till en närbelägen IKEA är jag bra mycket mindre sugen på att åka dit! Men nog gillar jag butiken!