tisdag 25 augusti 2009

Medeltiden

Jag undrar vilken medeltiden för att få håret torrt är, för alla svenssons som blåser håret med hårfön?

Jag ligger antagligen i den högre kvartilen och ändå är det inte torrt när jag ger upp och inte orkar hålla armarna i högläge mer.

Jag har inte en susning i frågan om vokabulär när det gäller statistik. Kvartiler vet jag att de existerar, men säger man den högre kvartilen verkligen? Kändes...konstigt att skriva.

7 kommentarer:

Omentjej sa...

Jag viker mig dubbel och blåser underifrån. Håret blir fluffigt (ett tag) och armarna inte lika trötta. :)

Ponder sa...

Övre kvartilen väl?

Jag äger inte ens en hårtork, har inte gjort sen 90-talet. Har aldrig förstått vad man ska ha den till, eftersom mitt hår blir typ pudellockigt om jag fönar det. ;)

Viktoria sa...

Jag gör som Emma. Fast jag får köra det sista upprätt då mitt hår blir som en enda fluffig boll annars.

S sa...

Emma: Då får jag ALLT blod i huvudet och det gör ont i ryggen efter några minuter! Det tar seriöst LÅNG tid innan jag är färdig. Eller, det blir aldrig riktigt torrt, för jag orkar inte.

Ponder: Mitt blir inte pudellockigt, så därför kan jag föna! Mitt blir vågigt och fult om jag INTE fönar. Så då är det bara att blåsa på!

Viktoria: Upprätt på slutet är verkligen även min melodi. Men som jag skrivit till Emma, upp och ner för länge går icket!

S sa...

Ponder: Just det! ÖVRE kvartilen! Kände att det var fel. Men jag var på god väg.

Världen enligt J. sa...

Vad kan det ta? Fem minuter? Om håret inte fönas så ser jag ut som en konstig...hund. Håret i likhet med det mesta måste besegras och tämjas.

Och ja, kvartiler går bra att säga.

S sa...

J: Fem minuter?! Lägg på fem till. Håret är till för att besegras, helt klart!